sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Lippuvarauksia

En ole uskaltautunut ostamaan hirveästi pääsylippuja etukäteen, jos vaikka sikainfluenssa iskee. Vakuutuksen kyllä pitäisi kattaa tällaiset ongelmat.

Kun sain suullisen lupauksen vuorotteluvapaasta, uskalsin ostaa konserttiliput U2:n Houstonin keikalle ja Metallicaa Buffaloon. Metallican muut mahdolliset kohtaamiskaupungit oli jo loppuunmyyty ja Buffalostakin sain paikan hattuhyllyltä. Liput ovat "will call" eli ... haetaan myyntipisteestä valmiiksi maksetut liput.

Miramarin lentonäytös on ilmainen, mutta katsomopaikat ovat maksullisia. Lauantaille ostin jonkun sortin aitio- (johon sisältyy juomatarjoilu) ja sunnuntaille normaalin katsomopaikan.

NASAn Houstonin keskukseen olisin ostanut "Level 9" lipun, jolla pääsee tutustumaan lähemmin paikan toimintaan, mutta nettikauppa ei ole toiminut. Kiertokäynnille mahtuu vain 12 ihmistä päivässä.

Edwardsin lentotukikohdan (Los Angelesista koilliseen) kiertokäynnille vaadittiin ennakkoilmoittautuminen jonka pystyi tekemään myös netin välityksellä. Passin numero ja muut normaalit yhteystiedot piti ilmoittaa valmiiksi. Tukikohdan sisältä löytyy Ilmavoimien koelentokeskuksen museo ja NASAn Drydenin lentotutkimus keskus (Dryden Flight Research Center).
Bonuksena lauantaina avaruussukkula laskeutui normaalin Floridan laskeutumispaikan myrskyjen vuoksi Edwardsiin. Joutuvat kuskaamaan sukkulan koko mantereen halki rekan... tai varmaan jonkun vähän isomman laitteen kyydissä. Saas nähdä jos näkisin vilahduksen sukkulasta.

Perjantaina ostin liput lauttayhtiöltä Vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille jossa siirtolaismuseo. Nythän on mahdollisuus päästä vierailemaan myös vapaudenpatsaan kruunussa, mutta ensimmäiset vapaat ajat olisi ollut lähes kolmen kuukauden päähän joulukuun 2.päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti